rival logo

Får orden på garderoben med smarte løsninger

Vi skal til enhver tid strebe etter å tilby våre kunder nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet.

Rival skal være banebrytende ved å ta i bruk moderne teknologi for å gjøre våre produkter lett tilgjengelig for våre kunder.

Er oppsamlinger av klær et problem hjemme hos deg?

Mange har mye bra klær uten at vi helt vet det. Det er ofte fordi garderoben er for lite oversiktlig, og vi kjøper nytt istedenfor å lete gjennom alt som ligger i hauger, rundt omkring i huset vårt.

De fleste er kjent med klesskuffer. Det er på alle måter en fin løsning, men en del plagg fortjener kanskje en bedre skjebne, da de ofte forsvinner i den store mengden dersom de ligger i en uorganisert skuff.

Heng opp klærne dine. Gensere, t-skjorter, topper, jakker og skjorter. Du får bedre oversikt over hva du har, og over farger og mønstre. Så slipper du også brettekantene og krøllete klær. Med en skreddersydd FLEXI garderobe fra RIVAL, kan du velge fordelingen mellom heng, hyller og skuffer. Vi skreddersyr garderoben til ditt rom og ditt behov.

Du vasker klær, legger dem øverst i bunken, og bruker dem på nytt. Dermed benytter du deg ofte av en mindre del av garderoben, fordi det resterende ikke er synlig.

Også sko kan henges opp eller plasseres i en organisert hylle. Det ser mer ryddig ut når de ikke ligger og slenger og dine sko fortjener å bli sett og tatt vare på.

Lag egne plasser for sokker, underbukser, belter, strømpebukser og ullundertøy. Da er det mye enklere å se når noe begynner å gå tomt, og om du trenger å sette på en klesvask.

Rominndeling i skuff fungerer utmerket til smykker, slips og klokker. Disse tingene kan gjerne ligge i en skuff uten topp, slik at de synes – litt som i en butikk. Du trenger ikke gjemme bort det fine du eier.

Rot kommer av at ting ikke ligger der det skal. Om klærne dine har en fast plass, i likhet med tannbørsten og håndklær, blir det mye enklere å holde det ryddig.

Med en fast plass i garderoben til undertøy, gensere, bukser, kjoler, bluser osv. vet du alltid hvor tingene ligger. Ikke bare ser det ryddig ut, du får en helt annen oversikt.

Bruk plassen fra gulv til tak. Skap som går hele veien er det beste, for da kan du lagre ting du ikke bruker så ofte øverst. Luft mellom skap og tak er bare dårlig plassutnyttelse, og en støvsamler. RIVAL skreddersyr garderoben fra gulv til tak, og fra vegg til vegg i ditt rom.

Du har ideene, vi finner løsningene sammen!

walk in sort
Rival walk in lys
Rival innredning flex
Rival garderobe hvite dører