Få drømmekjøkkenet fra Huseby

Huseby er en av Norges største kjøkkenprodusenter.

 

På 20 000 kvm produseres det kvalitetskjøkken av dyktige medarbeidere med kjærlighet til faget. Huseby har over 40 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon for fornøyde kjøkkenkunder. Det er vår styrke og vår trygghet – som det også er for deg.

logo

Lange håndverkstradisjoner, dyktige håndverkere og en fleksibel maskinpark setter oss i stand til å imøtekomme de fleste individuelle ønsker. Har du spesielle utfordringer når ditt nye kjøkken skal planlegges eller kanskje har du spesielle ønsker og behov, da er det godt å vite at Huseby er en av de få produsentene i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger.

Med et Huseby kjøkken har du et kjøkken som vil gi deg ekte kjøkkenglede i årevis. Vi gir deg 30 års garanti på fabrikasjonsfeil!

Alle kjøkkenmodellene har skrog i ekte trefinér, forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke og hindre vanninntregning. Skuffene lages i heltre, oljet bøk og har selvinntrekk og demping. Alle skap leveres selvfølgelig også med dørdempere.

Vi tegner kjøkkenet i felleskap med deg - gratis og uforpliktende!

Er du i nærheten? Kom gjerne innom oss for en tegnetime, men ring oss på tlf: 69 89 72 20 på forhånd

tegnetime2
plantegning

Huseby Signatur modeller:

Huseby Agil modeller: